top of page

Nyheter

2021-05-26

Det är med stor glädje vi vill informera att AbeniusConsulting AB och Kynningsrud Bygg AB startar ett samarbete avseende HR-konsulting och rekrytering! Samarbetet startar den 1 juni 2021.

 

2020-01-14

AbeniusConsulting AB fortsätter sitt samarbete med Wise Professional som inleder ett uppdrag åt  PEAB Grundläggning AB. Martin Abenius kommer under en del av  2020 verka internt i bolaget och där ansvara för alla rekryteringsprocesser..

Om PEAB Grundläggning AB

Peab Grundläggning är ett av Sveriges största grundläggningsföretag. Vi skapar förutsättningar för byggnation på alla platser i Sverige. Från stora, krävande infrastrukturprojekt till små entreprenader hjälper vi dig med grundläggningen med moderna metoder och tekniker.


Om Wise Professionals

Wise Professionals är sedan starten 2008 en del av Wise Group – en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR. Wise Group erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma.

Vill du veta mer om de olika bolagen inom gruppen? Läs mer och hitta kontaktuppgifter på Wise Group’s hemsida.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

cropped-wiseprofessionals_1200x630.png
Anteckning 2020-02-25 102816.jpg
weblogo-kynningsrud.png
bottom of page